1-3 dages levering!

E-mærket  Webshop

Fri fragt over 499,-

Gratis fragt over 499 kr

Hurtig levering: 1-3 dage

14 dages returret

Sikker nethandel

Specifikationer

Farve: Grøn.

Natur gummi.

Justering ved læg.

Forstærkning omkring fod.

32 cm skafte højde.

Tretorn Scout – Grøn

Varenummer (SKU): 470167-060 Kategorier: , , , ,

599.00 ,-

Indpakning
gift_pack_img

Tretorn Scout

Tretorn Scout er den nok mest velkendte af Tretorns gummistøvler. Men nu har vi fået den i en ny og forbedre udgave. Støvlen er middel høj, med et skafte højde på 32 cm og er lavet i vulkaniseret naturgummi.

Tretorn Scout kan spændes ind omkring læggen så den sidder meget bedre fast, og er udstyret med en blød krave, så støvlen både slutter mere tæt men også er mere behagelig at have på. Tretorn Scout er blevet foret med canvas for en bedre slidstyrke og har kraftige gummi forstærkning omkring hæl og tå.

Tretorn Scouts sål er opbygget med en støttende EVA sål, og den stød absorberende Texon TM sål giver også sålen en forstærket svang. Ydersålen er laver i et stykke kvalitets gummi med et profileret skridsikkert mønster for optimal vejgreb.

Da Tretorn Scout er lavet i naturgummi er det vigtigt at du en gang imellem vedligeholder dine støvler. Du skal tilføre fugtighed til gummiet i form af silikone eller olie for at undgå at støvlerne flækker. Husk at bruge Grangers Rubber Care. for at beskytte dine gummistøvler.

Tretorn Scout findes i farven grøn

Du kan se alle vores Tretorn produkter her

Du kan se alle vores gummistøvler her

 

Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0