Login    |    Levende Agn    |      Åbningstider   |    Kurv

1-3 dages levering!

E-mærket  Webshop

Fri fragt over 499,-

1-3 dages levering   Fri fragt over 499,- E-Mærket

Endegrej

 

 

Blink

Gennemløbs Blink

Pirke

Jigs & Woblere

Fluer

Miljø Bly

Spinnere

Powerbait & Gulp

Flåd

Fiskekroge

Svivler & Hægter

Forfang

Put and Take

Alt det andet

På jagt efter det perfekte endegrej til din næste fisketur? Lad os hjælpe dig med at opgradere din fiskerioplevelse. Uanset om du er en havørredentusiast, geddefisker eller bare søger det ideelle fiskegrej, har vi det hele klar til dig.

Endegrej til havørred 

Skal du tage kampen op med en havørred, er det vigtigt at have netop det blink, som passer bedst. Vi har et stort udvalg af endegrej til havørred, som skal gøre dine chancer for fangst endnu bedre!

Vi står klare til at vejlede dig, så du får netop det udstyr, som passer dine behov og evner. 

Gedde endegrej 

Gedder kan være tilbageholdende og anses derfor at være en anelse sværere at fange. Det er derfor vigtigt, at du har det rigtige udstyr og du bruger det rette blink, som øger chancerne for fangst. Mangler du en ny fiskestang for at øge chancerne, så har vi massere. 

Få sammensat et sæt med endegrej 

Få en problemfri start på din fisketur med et sæt med endegrej. Ved at sammensætte et sæt af endegrej, bliver du klædt på til at kunne fange alverdens fisk, fra gedder, havørreder, hornfisk og alt derudover. 

Ved at få sammensat et sæt, skal du ikke tænke over, om du har det rigtige endegrej, om du er til blink, woblere, spinnere eller måske skal bruge endegrej til put and take.

Stort udvalg af endegrej 

Vores sortiment spænder bredt, fordi vi ved, at hver fisker er unik. Woblere, jigs, fluer eller Gulp. Vi har alt, hvad hjertet begærer, når det kommer til endegrej. Udforsk vores store sortiment her!

Endegrej efter dit behov 

Uanset hvilken fangst, som er på ønskelisten, har vi det rette udstyr. Er du i tvivl om hvilken slags endegrej du skal bruge, står vi klar til kyndig rådgivning, så du bliver sendt trygt ud til vandet.