Login    |    Levende Agn    |      Åbningstider   |    Kurv

1-3 dages levering!

E-mærket  Webshop

Fri fragt over 499,-

1-3 dages levering   Fri fragt over 499,- E-Mærket

Fiskeliner og Fiskesnører

Fletline

Nylon line

Flue line

Fiskelinen er noget af det vigtigste, når det kommer til fiskegrej. Det er bindeleddet mellem dig, dit endegrej og din fangst. Derfor er det særlig vigtigt, at have den helt rigtige fiskeline.

Når det kommer til hvilken fiskeline du skal sætte på fiskestangen, afhænger det af, hvilken type fisker du er og hvad du fisker efter. 

Vi står klar til at rådgive og vejlede dig, så du har udstyret i orden. 

Fiskesnøre til dit behov 

En pålidelig fiskeline er nøglen til en vellykket fisketur. Vores sortiment omfatter nylon, flet og flueliner, der er nøje udvalgt for at imødekomme forskellige fiskeri stilarter og forhold. Uanset om du er en ivrig sportsfisker eller afslappet weekend fisker, har vi den rette line til dig.

Fletline eller nylonline? 

Der er mange holdninger til, hvorvidt du skal vælge en flet- eller nylonline. Der er fordele og ulemper ved begge, dertil afhænger det også af, hvad du gerne vil fiske efter. 

Fordelen ved en fletline er, at den er mere slidstærk samt har mindre stræk, så du har bedre føling i fiskestangen. 

Nylonlinens store elasticitet gør, at den absorberer stød bedre, hvilket giver et bedre hold i fiskekrogen og samtidig er den utrolig let at arbejde med.

Du skal derfor tage stilling til, hvad du skal fiske og være ærlig med dig selv, hvad dit niveau egentlig ligger på. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig, så du får den helt rigtige fiskeline til din fiskestang. 

Hvilken fiskeline bør du vælge? 

Beslutningen om den rette fiskeline kan være udfordrende, men vi er her for at hjælpe dig med at finde den perfekte løsning. Udforsk vores liner, og få rådgivning om, hvordan du vælger den, der passer bedst til dit fiskeri, uanset om det er i ferskvand, saltvand eller fluefiskeri.

Vælg den rigtige længde af fiskesnøre 

Din fiskemetode spiller en afgørende rolle for, hvor lang din fiskesnøre skal være. 

Skal du eksempelvis på fluefiskeri, er det ikke nødvendigt med en meget lang fiskeline. Fisker du derimod med stang og hjul, kræver det noget længere line, for at kunne kaste snøren langt ud. 

Du kan også gøre dig overvejelser om, hvor dybt vandet er, der hvor du fisker. Hvis du er på jagt efter fisk, som befinder sig i dybere vand, vil det nemlig være nødvendigt med en længere line.