Login    |    Levende Agn    |      Åbningstider   |    Kurv

1-3 dages levering!

E-mærket  Webshop

Fri fragt over 499,-

1-3 dages levering   Fri fragt over 499,- E-Mærket

Bukser og Shorts Dame

Bukser og Shorts Dame

Fritidsbukser, vandrebukser og shorts til damer.
Når man skal ud i det danske vejr, er det vigtigt at være klædt godt på. Med et par Jack Wolfskin, Deerhunter eller Pinewood vandrebukser, fritidsbusker eller shorts er du sikret et par bukser, der kan klare det danske vejr. Hos Forst & Jagthuset finder du et bredt udvalg af bukser og shorts til kvinder i vores webshop og i vores fysiske butik i Kongens Lyngby.

Hvad er en vandrebuks?
Den klassiske vandrebuks, såsom Pinewoods vandrebukser, er lavet i et slidstærkt materiale, der er en blanding af polyester og bomuld. De fleste af de kraftige vandrebukser er let coatede med en imprægnering, så de bliver vandafvisende. En vandrebuks adskiller sig fra en normal damebuks ved, at du får mere plads i buksen. Benene er med mere vidde, så du har mere bevægelsesfrihed og med forstærkninger på knæ og bag, så de er mere slidstærke.

Hvad skal jeg vælge?
Hvis du ønsker en god standard buks, der kan klare det meste, så er et sæt Pinewood vandrebukser et godt bud. Med et par Pinewood vandrebukser får du et sæt vandrebukser, der er kraftige og brugbare i den prisvenlige ende, men som samtidig er i Pinewoods super kvalitet.  detaljer.

Sommerbukser
I vores sortiment finder du også zippoff bukser, der er perfekte til sommeren eller til rejser i de varme lande. Vi kender det alle sammen; det er småkoldt om morgenen og aftenen, men det er stegende hedt i løbet af dagen. For at spare på pladsen er en zippoff buks perfekt. Du skal bare lyne benene af buksen, og så har du en par shorts. Zippoff buksen er som regel også lavet i et lettere og mere åndbart materiale, så du lettere kan komme af med varmen og fugten.

Viser alle 19 resultater