Login    |    Levende Agn    |      Åbningstider   |    Kurv

1-3 dages levering!

E-mærket  Webshop

Fri fragt over 499,-

1-3 dages levering   Fri fragt over 499,- E-Mærket

Spinnesæt

Fiskesæt

Her kan du finde det klassiske fiskesæt, eller spinnesættet komplet med fiskestang og fiskehjul. Vi har sammensat en masse gode sæt til sø og kystfiskeri til dig der bare vil ud og fiske, om du så er begynder eller erfaren lystfisker. Vi har fiskesæt fra Shimano, Abu Garcia, Daiwa, Kinetic og Fladen.

Hvad skal jeg vælge?
Der forskel på hvad for et fiskesæt du skal vælge efter hvordan du fisker. Hvis du kun skal fiske i sø og put and take efter aborre, ørred og gedder skal du vælge et fiskesæt hvor stangen er 6-8 fod. De korte sæt er også perfekt til junior da børn har lettere ved at håndtere lidt kortere stænger. Hvis du er til både sø og kysten skal du vælge en god allround længde på 9 fod, og hvis du kun er efter ørred pg hornfisk på kysten skal du op i 10 fod. Hvis du gerne vil bombarda fiske så vælg en lang stang for at få et længere kast. Det er da rimelig enkelt ikke?

Fiskehjul
Fiskehjulet som følger med vores fiskesæt er sat sammen så de følger længde på fiskestangen. Det vil sige at hvis du køber en 7 fods stang så vil hjulet være mindre end hvis du køber en fisketang på 10 fod, da du typisk vil have brug for mere fiskeline på kysten end i søen.

Fiskeline
Hvis du vælger at købe fiskeline til dit nye fiskesæt, spoler vi det på helt gratis. Nogle af vores fiskesæt har allerede fiskeline spolet på hjulet som en del af vores gode rabatter.

Viser alle 21 resultater