Login    |    Levende Agn    |      Åbningstider   |    Kurv

1-3 dages levering!

E-mærket  Webshop

Fri fragt over 499,-

1-3 dages levering   Fri fragt over 499,- E-Mærket

Undervands Jagt

Harpun

Maske & Snorkel

Våddragt

Dykkerkniv

Svømmefødder

Tilbehør

Oplev en verden under overfladen med undervandsjagt. Uanset om du er en erfaren undervandsjæger eller nybegynder, er vi din pålidelige kilde til alt, hvad du behøver for at dykke ned i spændende UV jagtoplevelser.

Få det nødvendige udstyr til undervandsjagt 

Udstyr er nøglen til en vellykket undervandsjagt. Udforsk vores omfattende sortiment af harpuner, dragter, snorkler og dykkerbriller, der er designet til at forbedre din præstation og sikkerhed under vandet. Tag det første skridt mod uforglemmelige oplevelser med undervandsjagt.

Kom i gang med undervandsjagt 

Drømmer du om at dykke ned i dybet og fange din egen aftensmad?
Vi har alt du behøver for at komme godt i gang med undervandsjagt, om du er ny eller en garvet undervandsjæger, så har vi udstyr til alle niveauer.  

Vi står klar til at vejlede og rådgive dig, så du trygt og sikkert kan tage ud på havet. Vi hjælper dig i gang med det nødvendige udstyr og sørger for, at du går herfra klogere end du var i går. 

Undersøg reglerne inden du starter på UV jagt 

Inden du hopper i vandet, er det vigtigt at kende og respektere reglerne for undervandsjagt. 

Det kan være kringlet at sætte sig ind i, søg derfor altid hjælp eller find en bog med god viden indenfor UV-jagt. Vi står også klar til at kunne give dig kyndig viden om, hvad du skal være opmærksom på, nødvendig viden inden opstart eller hvis du mangler inspiration til nyt udstyr.  

Komplet pakke til UV-jagt 

Gør dig klar til spændende oplevelser med undervandsjagt uden at skulle bekymre dig om udstyret. Spar tid og besvær ved at få sammensat en komplet uv jagtpakke hos os. Vi sammensætter alt det udstyr, du behøver, inden du begiver dig ud uv jagt. Få et komplet sæt med alt fra harpun, dykkerbriller og våddragt. 

 

Tag kontakt til os, så finder vi den bedste løsning for dig og dit niveau.