Login    |    Levende Agn    |      Åbningstider   |    Kurv

1-3 dages levering!

E-mærket  Webshop

Fri fragt over 499,-

1-3 dages levering   Fri fragt over 499,- E-Mærket

Regntøj - Dame

Regnsæt, regnbukser, regnfrakker og regnjakker til damer

Når du skal ud i regnvejret er det vigtigt du har det rette regntøj. Vi har en masse modeller som er perfekt til damerne. Vores regnjakker og regnfrakker er formsyet, og er af en super kvalitet.

Forskellen på en coating og en membran

Det er her den store prisforskel altid ligger. De billige regnsæt og regnjakker, er næsten altid behandlet med en coating. Det vil sige de er blevet sprayet med en imprægnering på ydersiden som skaber en overfaldespænding som får vandet til at prælle af. Den store ulempe ved en coating uden en membran er åndbarheden. Du skal nok blive holdt tørt fra regnen, men hvis du er mere aktiv.

Membranen er den dyre men også mere sikre løsning. Du kender sikkert Goretex, som er den bedste membran på markedet. Men de fleste firmaer bruger deres egen membran, så deres jakker ikke bliver alt for dyre. Du skal ikke være bange for kvaliteten, da de fleste gode regnsæt har et vandsøjeletryk på 10-20000 mm som er alt rigeligt. En membran er en tynd gummihinde, med en masse huller i. Disse huller er så små at vand molekyler ikke kan komme igennemn, men damp molekyler som er mindre kan gå igennem. Så med en membran få¨r du noget der er vandtæt og samtidig smider overskuds fugten og varmen ud af jakken så du ikke bliver så fugtig og klam på indersiden.

Regnslag

Regnslaget kan være utrolig praktisk på cykelturen eller vandreturen. Regnslaget fylder næsten intet i tasken og er let at hive frem. Regnslaget er også super ådbart da du jo ikke er lukket inde som med et regnsæt.

Viser alle 6 resultater