Login    |    Levende Agn    |      Åbningstider   |    Kurv

1-3 dages levering!

E-mærket  Webshop

Fri fragt over 499,-

1-3 dages levering   Fri fragt over 499,- E-Mærket

Fiskegrej

 

Endegrej

Stør & Karpe

Fiskeliner

Undervandsjagt

Marine Udstyr

Opbevaring

Velkommen til vores verden af fiskegrej, hvor passionen for fiskeri møder kvalitetsudstyr. Uanset om du er nybegynder eller erfaren fisker, kan du udforske vores omfattende udvalg af fiskegrej, der dækker alle dine behov og ønsker.

Fiskeudstyr til alle niveauer 

Uanset om du er en nybegynder, der lige er begyndt at udforske fiskeriets verden, eller en erfaren entusiast på jagt efter det nyeste udstyr, har vi noget for dig. Vores fiskegrej er nøje udvalgt, så du kan finde det perfekte udstyr til din fiskerioplevelse. Står du helt uden fiskestang, tilbyder vi også et komplet fiskesæt

Forst & Jagthuset – din fiskebutik med fiskegrej i Lyngby 

Vær sikker på, at du køber det fiskegrej, du har brug for, som samtidig passer dine behov og budget. Vi sætter en ære i at sende dig på fisketur med udstyret i orden, om du mangler endegrej eller ny fiskeline. Vi rådgiver og vejleder dig i vores butik i København, så du får det helt rigtige fiskegrej.

 Vores butik i Kongens Lyngby har alt hvad du har brug for, når det kommer til dit fiskegrej.

Husk rigtig beklædning på din fisketur 

Det kan til tider være en kold og oftest våd fornøjelse at fiske i Danmark. Det er derfor vigtigt, at du klæder dig ordentligt på efter vejrudsigten, eller tager ekstra tøj med på fisketuren. 

Som ordsproget siger, “der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning”, derfor tilbyder vi fisketøj, som kan modstå selv de vildeste vejrforhold.

Køb dit fiskeudstyr online 

Har du styr på dit næste køb, kan du trygt handle på vores webshop. 

Du får lynhurtig levering, så du kan bestille i dag, og allerede være ude ved vandet indenfor 3 dage.

Ikke nok med, at vores levering er hurtig, så er den ligeledes gratis ved bestillinger over 499 kr. 

Billigt fiskegrej der passer din økonomi

Uanset om du er nybegynder på udkig efter billigt fiskegrej, eller en rutineret fisker, hvor kun det bedste er godt nok, så har vi produkter der passer til din økonomi, behov og ikke mindst niveau.