Login    |    Levende Agn    |      Åbningstider   |    Kurv

1-3 dages levering!

E-mærket  Webshop

Fri fragt over 499,-

1-3 dages levering   Fri fragt over 499,- E-Mærket

Støvler - Herre

Støvler – Herre

Vandrestøvler til de lange ture
Vandrestøvler er en utrolig vigtig beklædningsdel, når det handler om at gå på opdagelse i naturen. Med det rigtige fodtøj bliver du ikke træt og øm i fødderne. Vi forhandler mange forskellige modeller – alle sammen med god sål, komfort og varme. Uanset hvilken støvle du vælger, får du en sko, der sidder godt til på foden, så du kan klare varierende terræn. Vi fører modeller fra bl.a. Salomon og Hanwags.

En støvle er ikke bare en støvle
Og en vandrestøvle er heller ikke bare en vandrestøvle. For eksempel er der stor forskel på, om du skal på en dejlig travetur i skoven, på flere ugers vandring eller en tur i de norske fjelde. Du skal blandt andet være opmærksom på:
Sålen – en blød og bøjelig sål føles måske umiddelbart mest behagelig, men når du skal vandre i mange timer, er det en stor fordel at vælge en lidt stivere sål.
Skaftet – her er det vigtigt at du får dig et par støvler med et skaft, der giver dine ankler den nødvendige støtte, når du bevæger dig på et ujævnt underlag.
Hvilken vandrestøvle skal du vælge?
Vandrestøvler kommer i et utal af varianter, og derfor kan det være svært at gennemskue, hvad der er væsentligt. Nogle støvler er udviklet specielt til vådområder som mose, eng og skovbund, så de lettere modstår det fugtige miljø. Andre har en sål, der giver samme komfort som en løbesko. Du kan også gå efter en støvle i letvægtsmateriale til de virkelig lange ture. Vi har mange forskellige modeller, og er du i tvivl om dit behov, så spørg os endelig.

Kvalitet hos Forst og Jagthuset
Hos os finder du altid kvalitetsprodukter til dit udendørsliv. Lige meget om du er inkarneret fisker eller jæger, skiløber eller vandringsmand, så har vi produkterne, der gør din hobby lidt sjovere. Vi har mange års erfaring med salg af friluftsudstyr og vi ved, hvad vi snakker om. Derfor tilbyder vi gerne rådgivning og sparring, hvis du har brug for afklaring af tvivlsspørgsmål.

Køb vandrestøvler her
Hvis dine fødder skal have lidt luksus i form af et par nye vandrestøvler, så se udvalget her på webshoppen. Du er også meget velkommen til at besøge os i butikken for at prøve sortimentet. Det er vigtigt, at støvlen sidder godt til på din fod, samt at du har en god komfort i sålen. På den måde får du en større udholdenhed på de lange ture i naturen. Har du brug for vejledning om vores produkter, kan du altid ringe på telefon 45 87 11 36.

Viser alle 6 resultater