Login    |    Levende Agn    |      Åbningstider   |    Kurv

1-3 dages levering!

E-mærket  Webshop

Fri fragt over 499,-

1-3 dages levering   Fri fragt over 499,- E-Mærket

Fiskeudstyr

 

Find godt fiskeudstyr i vores butik nær København. Hos Forst & Jagthuset finder du grej til ethvert formål, både den erfarne fiskers tur til udlandet, samt til nybegynderes fisketur i både sø og hav. Skal vi hjælpe dig med at finde det rette udstyr, kan du både vælge at bestille online, men også besøge os fysisk i Lyngby.

Se vores udvalg af fiskeudstyr online og bestil hjem til din adresse. Vi tilbyder nem og hurtig bestilling til din hjemmeadresse inden for 1-3 dage. Køb for over 499 kr. og få gratis levering.

Endegrej

Stør & Karpe

Fiskeliner

Undervandsjagt

Marine Udstyr

Opbevaring

Udstyr til fiskeri, jagt og mere

Hos Forst & Jagthuset kan du finde udstyr til al outdoor. Vi har både fiskeudstyr til dig, der elsker at fiske i al slags vejr og både i ferskvand og havet, jagtudstyr til dig, der går på jagt i ind- og udland, og meget mere.

Se vores store udvalg af både fiskebeklædning, fiskestænger og liner til din fisketur i vores sortiment. Vi har desuden både blink, jigs, woblere, levende agn og mere, som du kan bruge, når du skal fange sæsonens fisk.

Lad os hjælpe og vejlede dig til valg af det bedste udstyr til fiskeri, såvel som til jagt og andre outdoor aktiviteter. Vi har nemlig helt styr på, hvad vores udstyr kan og hvilke fordele de vil give dig.

 

Fiskeudstyr til den erfarne og uerfarne

Om du er erfaren eller helt grøn nybegynder, hjælper vi dig gerne med at finde det rette fiskeudstyr, der dækker dine behov, men ikke overskrider dit budget. Vi rådgiver både i valg af stænger, blink og liner, alt efter formålet med dit fiskeri.

Samtidig har vi også et stort udvalg af varer, som du selv kan gå på opdagelse i, hvis du er på jagt efter noget helt særligt, eller blot søger inspiration og nyt fiskeudstyr til din næste fisketur.

 

Besøg vores fiskeudstyr butik nær København

Vil du prøve udstyret og mærke det på kroppen, kan du med fordel besøge vores fiskeudstyr butik nær København. Vi holder til på Ulrikkenborg Plads 2 i Kongens Lyngby, hvor du kan komme forbi og se hele vores sortiment.

Har du spørgsmål til vores udvalg eller vil du høre mere om, hvad vores butik rummer, kan du kontakte os på telefon 45 87 11 36 eller sende os en mail på [email protected]. Vi vender tilbage hurtigst muligt.