Login    |    Levende Agn    |      Åbningstider   |    Kurv

1-3 dages levering!

E-mærket  Webshop

Fri fragt over 499,-

1-3 dages levering   Fri fragt over 499,- E-Mærket

Fiskestænger

Uanset hvor din næste fisketur går hen eller hvilken fisk du skal fange, har vi lige netop den fiskestang du behøver. Vores fiskestænger er nøje udvalgt, og du finder derfor kun kvalitets fiskestænger hos os.

Spinnestænger

Pirkestænger

Rejsestænger

Fluestænger

 

Vælg den rette fiskestang

Der er stor forskel på, hvilken fiskestang du bør vælge. Inden du beslutter dig, er det derfor en god ide at tage forbehold for en række parametre. Er du det mindste i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os på 45 87 11 36, [email protected] eller vores fysiske butik i Lyngby.  

Fiskestænger på tilbud 

Vi har ofte gode tilbud på fiskestænger, så du kan få din drømme fiskestang til en skarp pris. Hold øje med vores tilbud her på hjemmesiden, eller find din nye fiskestang i vores butik i Lyngby. 

Du kan med fordel se vores tilbud på andre produkter, så sikrer du, at dit endegrej og det resterende fiskeudstyr også spiller. 

Køb din fiskestang hos Forst & Jagthuset 

Hos Forst & Jagthuset tilbyder vi et bredt sortiment af fiskestænger, så uanset om du er erfaren lystfisker, eller blot vil prøve kræfter med at fiske, har vi lige netop den fiskestang, som passer til dit behov samt niveau. 

Vores sortiment af fiskestænger 

Vi tilbyder følgende typer af fiskestænger: