Login    |    Levende Agn    |      Åbningstider   |    Kurv

1-3 dages levering!

E-mærket  Webshop

Fri fragt over 499,-

1-3 dages levering   Fri fragt over 499,- E-Mærket

VILKÅR og PERSONDATAPOLITIK

Forretningsbetingelserne for køb af varer hos forstogjagthuset.dk:

OM WEBSHOPPEN

www.forstogjagthuset.dk
Forst og Jagthuset ApS
CVR-nr. 34481199
Ulrikkenborg Plads 2
2800 Kongens Lyngby
Tlf. 45 87 11 36
mail@forstogjagthuset.dk

BESTILLING OG LEVERING

På www.forstogjagthuset.dk kan du kun bestille varer via vores hjemmeside. Det er kun muligt at bestille varer til levering indenrigs i Danmark. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.
Alle priser på websitet er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser og gælder kun ved køb i netbutikken forstogjagthuset.dk.
Fragt koster 39/59,- uanset vægt. Ordrer leveres med Post Danmark og GLS inden for 1-3 hverdage. Der er gratis fragt ved køb over 499,- til GLS Pakkeshop og Postnord Pakkeshop.

Du være opmærksom på at der I tiden omkring Black Friday og Julen, kan være ekstra travlt hos PostNord og GLS. Dertil er der så mange pakker til levering, at det ikke altid er muligt at levere din pakke til lige præcist den pakkeshop du beder om.

BETALING

På www.forstogjagthuset.dk kan der betales med:
Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, American Expres.
Ved brug af de forskellige betalingsmuligheder på www.forstogjagthuset.dk er der ikke forbundet et kortgebyr.

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken www.forstogjagthuset.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra www.forstogjagthuset.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

 

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme.

Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:

1) vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller

2) indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

Dette gælder Mobile Pay,  VISA, MasterCard og Visa Elektron.

FORTRYDELSESRET
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved tlf: 45871136 eller [email protected] eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen.  I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan bruges vores Retur Portal til at lave en returseddel til dit pakke

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  1. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,
  2. Fiskeline allerede kørt på fiskehjul, da linen ikke kan sælges videre.

Du mister altså din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Varen kan sendes til:
www.forstogjagthuset.dk
Forst & Jagthuset ApS
Ulrikkenborg Plads 2
2800 Kongens Lyngby

Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen på posthuset, eller aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling / i pakkeshop eller pakker sendt pr. efterkrav.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Emballagen kan nemlig i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og at du dermed ikke modtager den fulde købesum retur.

REKLAMATIONSRET

Når du handler på www.forstogjagthuset.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten løber fra den dag varen modtages af køber. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Ved reklamation skal du kontakte os på telefon 45871136 eller [email protected], så vil vi maile dig en returseddel så du ikke skal betale for fragten. Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes eller afleveres til os på vores adresse.
Når du returnerer varen, bedes du angive følgende: En præcis beskrivelse af hvor og hvad fejlen er og eventuelt hvordan den er opstået. Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse.
www.forstogjagthuset.dk
Forst & Jagthuset ApS
Ulrikkenborg Plads 2
2800 Kongens Lyngby

KLAGEADGANG

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Bjarne Hedelund på tlf: 45871136 eller sende en mail på [email protected].
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

 

Persondatapolitik hos Forst & Jagthuset

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Forst & Jagthuset
Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.
Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler 
Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.
Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.
Forst & Jagthuset APS  indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:
–    Besøger vores hjemmeside
–    Gennemfører et køb af vores produkter
–    Tilmelder dig vores nyhedsbrev
–    Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige
Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.forstogjagthuset.dk er Forst & Jagthuset APS, Ulrikkenborg Plads 2, 2800 Kgs Lyngby , CVR: 34481199

Behandlingsgrundlag og formål
Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 6 år efter, at du har modtaget din vare.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. GLS og PostNord med henblik på levering af dine indkøb. Derudover bruger vi Shipmondo, som overføre ordre data fra vores ordre system Woocommerce til Shipmondo med henblik på at lave fragtsedler og hæve beløb for ordre.

Shipmondo https://shipmondo.com/downloads/documents/dpa_dk.pdf

Postnord https://www.postnord.com/da/om-os/gdpr/
GLS https://gls-group.eu/DK/da/nyheder-overblik/persondata-i-gls

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem WordPress/Woocommerce, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Woocommerce’s datacentre.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev behandler Omnisend.com dit email og fornavn, så dine nyhedsbrev kan blive mere personlige.
Omnisend  https://support.omnisend.com/en/articles/1716354-general-data-protection-regulation-gdpr

Når du besøger vores hjemmeside, behandler Google Analytics din IP-adresse, for at give os som virksomhed en analyse af hvor vores kunder kommer fra i Danmark.

Google https://cloud.google.com/security/gdpr/

Personalization er et værktøj, der bruges af Forst & Jagthuset, til at hjælpe dig lettere med at finde de produkter, de tilbyder.

Vi gør det via vores smarte produktanbefalinger, e-mail-produktanbefalinger og personlige målretningsværktøjer.

Når du besøger en butik ved hjælp af Personalization.com, kan følgende oplysninger indsamles: De sider, du besøger. Indholdet du ser via Personalization.com. Klik på indhold via Personalization.com. Produkterne i de ordrer, du har placeret (hvis nogen). Din e-mail-adresse, men kun hvis butikken udtrykkeligt gør det muligt. Dataene gemmes mellem 1-12 måneder afhængigt af dine besøgs hyppighed og længde.

Clarity :Vi samarbejder med Microsoft Clarity og Microsoft Advertising for at indsamle information om, hvordan du bruger og interagerer med vores hjemmeside gennem adfærdsdata, varmekort og sessionsoptagelse for at forbedre og markedsføre vores produkter/tjenester. Data om hjemmesidebrug indsamles ved hjælp af førsteparts- og tredjepartscookies samt andre sporingsteknologier for at fastlægge populariteten af produkter/tjenester og online aktivitet. Desuden bruger vi denne information til websideoptimering, formål vedrørende svig/sikkerhed og til reklameformål. For mere information om, hvordan Microsoft indsamler og anvender dine data, besøg venligst Microsofts fortrolighedserklæring.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
•    At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
•    At få slettet persondata
Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse [email protected]

Handelsbetingelserne er senest opdateret 29-12-2023