Login    |    Levende Agn    |      Åbningstider   |    Kurv

1-3 dages levering!

E-mærket  Webshop

Fri fragt over 499,-

1-3 dages levering   Fri fragt over 499,- E-Mærket

Langrendsbindinger

Langrendsbindinger

Bindinger er mellemledet mellem dine langrendsski og din langrendstøvler. Nogle langrendsbindinger monteres med lim og skrue og andre med et enkelt klik system. Du skal være opmærksom på at langrendsbindingen og langrendsstøvle passer sammen, samt langrendsbindingen passer til langrendsskien.

NNN/NIS  langrendsbindinger
NNN bindinger er de klassiske nordiske langrendsbindinger med en pind i spidsen, hvor du kan klikke støvlen ind og som passer sammen med alle NNN langrendsstøvler(typisk Madshus). NIS bindingen er den nyste model binding i N serien som er fuldt kompatibelt med NNN støvler. NIS bindinger er lettere at montere og justere end en NNN binding.
NNN langrendsbindingen findes som en special backcountry binding, hvor det hele bare er noget kraftigere og hvor du skal bruge en special backcountry langrendsstøvle til bindingen.

SNS langrendsbindinger
SNS er Salomons bindingstype som gør det samme som den klassiske NNN langrendsbinding, men som ikke er kompatibel med NNN langrendsstøvler da udformningen af bindingen er anderledes.
SNS system findes også i en pilot model, hvor du har 2 pinde hvor støvlen skal klikkes ind i. Du bruger typisk en pilot langrendsbinding til race ski, eller til lange ture. Du bruger nemlig mindre energi med en pilot binding da du ikke skal løfte benet så højt før langrendsskien følger med. En normal SNS støvler passer også på en pilot binding.