Login    |    Levende Agn    |      Åbningstider   |    Kurv

1-3 dages levering!

E-mærket  Webshop

Fri fragt over 499,-

1-3 dages levering   Fri fragt over 499,- E-Mærket

Jakker og Veste

Jakker og Veste

Når du skal ud og fiske er beklædningen lige så vigtig som dit fiskegrej.

Vadejakker
Vadejakken er et must for dig som skal ud i dine waders. Vadejakken er kendetegnet ved at den er noget kortere end en standard jakke så du ikke får den dyppet i vandet. Vadejakken er et super del af udstyret da der er mange gode lommer til dit fiskegrej så du ikke behøver at gå ind til kysten hver gang du skal skal endegrej. Vadejakken er udstyret er enten blevet behandlet med imprægnerings coating eller har en membran. De billigere modeller er coatede så de er helt vandtætte, samt åndbare. Coatingen kan dog slides af så jakken skal genimprægneres mere end en jakke med en membran. Membran jakkerne er et dyrer alternativ, men her får du også hvad du betaler for. Membranen sørger for at jakken er helt vandtæt og leder samtidig overskudsvarmen og overskudsfugten ud af jakken, så du ikke bliver kold og klam. Membran jakken er helt klart at foretrække, men hvis du ikke fisker mere end et par gange om året kan du sagtens nøjes med en billigere model.

Fiskejakker
Fiskejakker er mange ting. Hos os er en fiskejakke en jakke som du kan bruge udendørs enten i regn eller i solskinsvejr. På de dejlige tørre dage kan det være lækkert bare at stå i en komfortabel varm termojakke og nyde naturen og solens stråler, men hvis det står ned i stænger skal du bruge en mere vandtæt skaljakke som er let at gøre ren og som er lavet til at tåle hårdt brug.

Fiskevesten
Fiskevesten er næsten synonym med lystfiskeren. Vestene er lavet med masser af gode lommer og rum med plads til fiskegrej. Om det er til blink, spinnere og kroge, eller til udvalget af fluer til dig der står ved åen efter bæk ørred eller stalling. Vi har fiskeveste fra Fladen, Rapala, Pinewood, Geoff Anderson og Fenwick.

Viser alle 4 resultater