Login    |    Levende Agn    |      Åbningstider   |    Kurv

1-3 dages levering!

E-mærket  Webshop

Fri fragt over 499,-

1-3 dages levering   Fri fragt over 499,- E-Mærket

Flydedragter

Flydedragter

Flydedragt – kan redde dit liv
En flydedragt er et must for dig, som skal ud og fiske fra båd. Flydedragten er varm som en termodragt, er vandtæt, så du ikke bliver våd, når det regner, og den kan redde dit liv, hvis du falder i vandet. Men, en flydedragt er hverken en overlevelsesdragt eller en redningsvest. Der er flydeevne i en flydedragt, men den er ikke beregnet til at kunne være i vandet i timevis. Den er lavet til, at du kan ryge i vandet og ikke blive våd og kold med det sammen, men at du har tid til at komme op i båden igen og forstsætte fiskeriet. Men husk nu, det er ikke en redningsvest og det er ikke en overlevelsesdragt!

En flydedragt holder dig tør og sikker under fisketuren
Planlægger du en fisketur i en båd eller kutter på det åbne hav? Så har du brug for en heldragt, der kan holde kroppen tør, varm og sikker på hele turen, hvis du skal sejle på det åbne hav. Hos Forst og Jagthuset fører vi et bredt udvalg af forskellige dragter i høj kvalitet, som giver dig en behagelig komfort og god isolering. Samtidig har dragterne praktiske lommer og reflekser, og de findes som både heldragt eller som en to-delt model, hvis du mangler en kvalitetsdragt til fisketuren.

Forskellen på en dyr og billig flydedragt?
Du kan tydelig mærke forskel, når du kommer ned i en kvalitetsmodel såsom en Westin W4 i forhold til en noget billigere model. I de dyre modeller får du et bedre skum isolering, som er mere fleksibel end de billige modeller, så flydedragten er meget mere komfortabel at bruge.
Heldragt eller 2-delt?
Flydedragten findes som en heldragt eller som en 2-delt model. En 2-delt kan i visse tilfælde sidde bedre fast og følge kroppens bevægelser, men der er nogle af de bedre modeller, som har indbygget sele i heldragten, så du får samme effekt, som i en 2-delt flydedragt, men med bedre isolering, da den jo er en heldragt.

Vi har flydedragter fra Kinetic, Fladen, Abu Garcia og Westin

Viser alle 3 resultater