Login    |    Levende Agn    |      Åbningstider   |    Kurv

1-3 dages levering!

E-mærket  Webshop

Fri fragt over 499,-

1-3 dages levering   Fri fragt over 499,- E-Mærket

Luftgevær og hagl

Luftgevær og hagl

4,5 mm. luftgevær
Alle vores luftgevær og luftvåben er i 4,5 mm., som er den eneste lovlige kaliber, du kan købe uden at have våbentilladelse i Danmark. Det er samtidig det kraftigste lovlige luftgevær. Hos Forst & Jagthuset sælger vi kun luftvåben til personer over 18 år. Vi har et stort udvalg af luftgeværer og tilbehør hertil i vores webshop fra anerkendte producenter på markedet. Vi sælger vores produkter på webshoppen og i vores fysiske butik til konkurrencedygtige priser.

Bredt sortiment med luftgevær
I vores store udvalg af luftvåben finder du bl.a. luftgevær med magasin og kikkertsikte. Du kan finde rifler, der er idelle til at skyde i mørke og våben, der passer til forskellige typer hagl – for eksempel rundkugler og diabolo hagl.

Forskellige luftgevær modeller
Uanset om du er på jagt efter et mindre eller større luftvåben, så finder du det i vores sortiment. Vi har en række forskellige modeller, lige fra de mindre pistoler til store rifler med sigtekikkert. Klik ind på de forskellige modeller, hvor du kan læsespecifikationerne på de enkelte modeller. Find eksempelvis det luftgevær, der passer til dine ønsker og behov her på shoppen.

Stort udvalg af hagl og skydeskiver
I vores sortiment finder du et bredt udvalg af forskellige typer hagl fra GAMO. Vi forhandler hagl med en kaliber fra 4,5 mm. op til 5,5 mm., som fås i kasser med 75 stk. og op til 500 stk. Du finder samtidig et godt udvalg af skydeskiver fra GAMO og WildGame med forskellige motiver, herunder bl.a. græshopper, zombier, edderkopper og helt almindelige skydeskiver. Skydeskiverne fås i kasser med forskellige antal.

Køb i webshoppen
Bestil dine ønskede produkter i dag og modtag dem på din adresse inden for 3 arbejdsdage. Vi sender vores produkter til kunder i hele landet til en fast lav fragtpris. Du er også velkommen til at kigge ind i vores fysiske butik, hvis du ønsker at se vores udvalg af luftgevær m.m. inden, at du køber det. Vores fysiske butik har åbent mandag til lørdag og ligger på Ulrikkenborg Plads 2 i Kongens Lyngby.

Viser 1–24 af 42 resultater