Login    |    Levende Agn    |      Åbningstider   |    Kurv

1-3 dages levering!

E-mærket  Webshop

Fri fragt over 499,-

1-3 dages levering   Fri fragt over 499,- E-Mærket

Kikkert

Kikkert

Jagtkikkert og andre kikkerter

Hvis du er på udkig efter en jagtkikkert, så er du kommet til det rette sted. Vi fører nemlig en lang række kikkerter i forskellige prisklasser. Vi har noget for enhver smag, og alt vores udstyr er kendetegnet ved at være i god kvalitet. Forst & Jagthusets jagtkikkerter giver dig de optimale betingelser for godt udsyn i naturen. Vi fører en række forskellige brands – værd at fremhæve er en Hawke kikkert, hvor du er garanteret suveræn kvalitet.

Den perfekte natur- og jagtkikkert

Når du skal bruge kikkerten til jagt, skal du have fat på en udgave, der kan holde til vind og vejr, og som er robust. Det kan være en god ide at vælge nitrogengasfyld, så kikkerten er resistent over for vand, støv, kondens og dug. Der findes også kikkerter der har indbygget lydforstærkere.

Overvej dine behov
At finde den helt rigtige jagtkikkert eller kikkert til bådturen – eller hvornår du ellers har brug for at kunne se ekstra skarpt og langt – kan være lidt af en videnskab.

Først og fremmest er det væsentligt at afgøre, hvilket budget du har at gå ud fra.
Når du vælger, skal du desuden overveje, hvor mange gange forstørrelse den skal have, og hvor stor linsen skal være.
Herudover skal du gøre op med dig selv, hvilken linse du ønsker, da det er denne, der giver dig skarpheden og farverne i udsynet.
Udstyr af højeste kvalitet
Uanset om du vælger en en Hawke kikkert eller en anden model, får du hos Forst & Jagthuset et kvalitetsprodukt med hjem. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal kigge efter, står vores kyndige medarbejdere altid klar med rådgivning. Vi har alle et særligt forhold til natur- og udeliv, hvorfor vi gerne vejleder dig i valget af outdoor udstyr. Lige meget om du har brug for sparring til, hvad for hvilken jagtkikkert, du skal vælge, et godt råd til køb af fiskestang eller noget helt andet, så hjælper vi gerne.

Find din kikkert her
Tag et kig i vores webshop, hvor du finder et stort udvalg af kvalitetskikkerter – både de budgetvenlige og de mere avancerede. Hvis du har brug for hjælp, sidder vi klar ved telefonen og du kan ringe til os på tlf. 45 87 11 36. Med en ny jagtkikkert bliver din næste jagtoplevelse en del bedre.

Viser alle 20 resultater