Login    |    Levende Agn    |      Åbningstider   |    Kurv

1-3 dages levering!

E-mærket  Webshop

Fri fragt over 499,-

1-3 dages levering   Fri fragt over 499,- E-Mærket

FISKEUDSTYR, JAGTUDSTYR

OG OUTDOOR UDSTYR

 

Forst & Jagthuset er din online outdoor butik med fiskeudstyr, jagtudstyr, outdoor udstyr og beklædning til den aktive familie. Vi har det hele du skal bruge til den aktive ferie, vandreturen, jagtturen eller fisketuren, og vi elsker at give dig de små fif til dine ture, som kun kan komme fra vores mangeårige erfaring. Se det store udvalg i webshoppen eller kig ind i butikken i Kongens Lyngby.

Stort udvalg af fiskeudstyr

 

Vi har en kæmpe afdeling med fiskestænger, fiskehjul og fiskegrej, som kan imødekomme enhver smag. Uanset om du er nybegynder eller har 30 års erfaring, så er du altid velkommen til at trække på vores viden. Vi har et sortiment af levende agn på lager, og vi kan spole ny fiskeline på dit hjul. Vi har altid gode tilbud og billige varer, som er lette at købe på vores online webshop. Vi føre alle de store mærker inden for fiskeriet, såsom Abu Garcia, Berkley, Savagear, Kinetic, Shimano, Penn, Westin, Rapala, Daiwa, Mitchell, Scierra og mange flere. Vi håber at blive din online fiskeudstyr butik.

Outdoor butik med stort sortiment

 

Udover fiskeudstyr forhandler vi også et bredt sortiment af outdoor udstyr og beklædning i vores outdoor butik. Uanset om du skal på campingferie med teltet i bagagen, på tur i de norske fjelde med vandretasken på ryggen eller på en fisketur i dårligt vejr, så har vi udstyret til dig. Vi har samlet produkter fra  Pinewood, Deerhunter, Jack Wolfskin. Geoff Anderson, Hanwags, Helly Hansen, Yeti, Salomon, Jetboil, Outwell, Easycamp, Nordisk,  Stanley, Trangia og Robens.

Køb fiskeudstyr, jagtudstyr og outdoor udstyr

 

Du har mulighed for at se vores gode tilbud og billige varer online på vores webshop eller i fiskeri- og outdoor butik på Ulrikkenborg Plads 2 i Kongens Lyngby. Hvis du køber outdoor-, jagt- eller fiskeudstyr i vores webshop, kan du bestille det med levering hjem til døren. Vi leverer dine varer inden for 1-3 hverdage, og vi har fri fragt ved køb over 399,-. Vi tilbyder 14 dages fuld returret.

Se vores udvalg af produkter her: Kikkert  –  vandrestøvler  –  UV jagt  –  vandrerygsæk.

Den gode rådgivning er vigtig så hvis du har spørgsmål om jagudstyr, fiskeudstyr eller udstyr til outdoor så kontakt os gerne via mail eller telefon.