Login    |    Levende Agn    |      Åbningstider   |    Kurv

1-3 dages levering!

E-mærket  Webshop

Fri fragt over 499,-

1-3 dages levering   Fri fragt over 499,- E-Mærket

Undervandsjagt

UV JAGT – FIND UDSTYRET HER

Vi har et stort udvalg af udstyr til undervandsjagt. UV jagt er blevet utrolig populært i Danmark, og vi har samlet det vigtigst udstyr, så du kan komme godt i gang. Se vores store udvalg af udstyr til konkurrencedygtige priser her på webshoppen eller besøg vores butik på Ulrikkenborg Plads 2 i Kongens Lyngby.

Undervandsjagt i Danmark

Takket været vores lange kyststrækning, der gør, at vi alle sammen kan nå ud til kysten på højest en time, er det nemt at gå på undervandsjagt i Danmark.

  • Bornholm – klipperne på øens nordside gør Bornholm til et fantastisk sted at UV jage.
  • Langeland – hele vejen rundt om øen er der rigtig gode steder at tage harpunen med på jagt.
  • Storebælt – her er der især masser af store skrubber.
  • Ved Vesterhavet – men husk, at Vesterhavet er vildt og voldsomt, så pas på!

Der findes masser af gode steder i Danmark, hvor både nybegyndere og erfarne UV jægere kan dykke ned under havoverfladen og gå på jagt. Det er bare om at komme ud på opdagelse!

Køb UV jagt udstyr i webshoppen

Det er nemt og hurtigt at handle udstyr til undervandsjagt på vores webshop. Find de varer du ønsker, gennemfør købet og få leveret dine varer inden for få dage – nemmere bliver det ikke! Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 599 kroner til kunder i hele Danmark. Du har samtidig 14 dages fuld returret på ubrugte varer, hvis du af en eller anden grund skulle fortryde dit køb

Harpuner, våddragter, svømmefødder m.m.

Vi forhandler et bredt udvalg af udstyr til undervandsjagt i webshoppen og i butikken. Du kan finde alt lige fra dykkermasker, våddragter og svømmefødder til harpuner og dykkerknive i vores sortiment.

Få professionel rådgivning

Uanset om du er nybegynder eller øvet inden for UV jagt, kan vores medarbejdere give dig en kompetent og professionel rådgivning i dit valg af udstyr til UV jagt. Kontakt os gerne og få en uforpligtende samtale med en af vores medarbejdere. Kig også gerne ind i butikken i Kongens Lyngby og lad os præsentere dig for vores produkter.

Kontakt vores kundeservice

Kontakt os gerne på telefon 45 87 11 36 eller [email protected], hvis du ønsker at høre mere om vores udstyr til UV jagt, eller hvis du ønsker hjælp til din bestilling heraf på webshoppen. Kundeservicen er åben fra mandag til lørdag.

Viser 1–24 af 38 resultater