Login    |    Levende Agn    |      Åbningstider   |    Kurv

1-3 dages levering!

E-mærket  Webshop

Fri fragt over 499,-

1-3 dages levering   Fri fragt over 499,- E-Mærket

Gratis fragt over 499 kr

Hurtig levering: 1-3 dage

Sikker nethandel

14 dages retur og bytteret

 

Specifikationer

Nebo 12K lommelygte
5 Lys indstilliner
• Turbo (12000 lumens) – 30 sekunder af gangen / 220 meter
• High (7000 lumens) – 2 timer / 164 meter
• MID (3000 lumens) – 3 timer / 114 meter
• LOW (300 lumens) – 12 timer / 36 meter
• Strobe (12000 lumens) – 2 timer / 220 meter

Batterier
• Genopladelig batteri (inkluderet) 5000 mAh  lithium-ion

Specifikationer
• Vægt: 795 grams
• Længde: 281.3 mm
• Diameter krop: 34mm
• Diameter hoved: 61,2mm
• Materiale: Sort anodiseret aluminium
 

Nebo 12K lommelygte

Varenummer (SKU): A-NEB-FLT-1007G Kategorier: , ,

1,299 kr.

1 på lager

Indpakning
gift_pack_img

Nebo 12K er en kraftig genopladelig lommelygte med en intens lysstyrke på 12000 lumen på turboindstillingen, som kan aktiveres i 30 sekunder ad gangen for at give boost af kraftigt lys.

Ved konstant brug er HIGH indstilling maksimalt på 7000 lumen , og der er også MID- og LOW lysstyrke samt en strobe at vælge imellem. Alle udgange styres med knappen på den ene side, som også har en batteristrømindikator nedenunder, der lyser orange, når batteriniveauet er over 25%, og blinker orange hvert sekund, når batteriniveauet falder til under 25% for at minde dig om at oplade batteriet.

Lommelygten tændes med et enkelt tryk og vil gå gennem HIGH, MID, LOW og slukket for hvert tryk. Turboen åbnes ved at holde knappen nede, mens lyset er tændt, og den forbliver tændt i 30 sekunder, før den vender tilbage til den forrige tilstand, eller alternativt kan du trykke på knappen én gang for at forlade turboen, inden de 30 sekunder er gået .

For hurtigt at aktivere strobe skal du trykke på knappen i en vilkårlig tilstand og et enkelt tryk for at slukke den igen. Hvis den efterlades i LOW, MID eller HIGH i mere end 8 sekunder, slukker det næste tryk for lyset frem for at vendetilbage til den næste tilstand. Den sidst anvendte lysstyrkeudgang, undtagen turbo og strobe, huskes, næste gang lygten tændes, hvis den blev efterladt i denne tilstand i 8 sekunder, før den blev slukket.

Nogle gange er den maksimal lumen ikke nndøvendig, så derfor har 12K en Direct-to-LOW , der opnås ved at holde knappen nede i 2 sekunder fra slukket, og lygten vil derefter tænde i LOW og derefter cykle til MID derefter til HIGH .

Smart Power Control -teknologien øger gradvist lyset, når lygten tændes, eller når der skiftes mellem tilstande, så brugernes øjne lettere kan tilpasse sig lysstyrkeændringen og også reducere brænderens strømforbrug.

Lommelygten drives af en lithium-ion-batteripakke (2 x 26650 celler), som oplades inde i lygten via USB-C-opladningsporten på lygtens hals og findes ved at løfte en gummi cover. Opladningsindikatoren i kontakten blinker grønt, mens opladningen er i gang, og lyser konstant grønt, når opladningen er fuldført.

12K har også en standard USB -port, så den kan bruges som en powerbank til at oplade enheder som f.eks. mobiltelefoner. Når en enhed er tilsluttet, lyser indikatoren i kontakten orange for at bekræfte, at powerbank -funktionen aktivt oplader enheden. Lommelygten kan også stadig bruges under opladning af en ekstern enhed, men turbo kan ikke bruges og tændes i stedet på HIGH.

Lygten har en IP67 standard som gør at 12K er fuldt støvtæt og vandtæt op til 1 meters dybde i 30 minutter.