Login    |    Levende Agn    |      Åbningstider   |    Kurv

1-3 dages levering!

E-mærket  Webshop

Fri fragt over 499,-

1-3 dages levering   Fri fragt over 499,- E-Mærket

Gratis fragt over 499 kr

Hurtig levering: 1-3 dage

Sikker nethandel

14 dages retur og bytteret

 

Specifikationer

Gateway Woodwalker Lady 17″

Varenummer (SKU): 100101022-1047 Kategorier: , ,

Fra 1,199 kr.

Indpakning
gift_pack_img

Woodwalker Lady 17 4 mm gummistøvlen fra Gateway er lavet af et exceptionelt høj kvalitets gummi og neopren.

Den har ekstra stødabsorberende egenskaber, så du kan gå i den hele dagen uden at få ondt i fødderne. Støvlen er naturligvis også vandtæt og åndbar, så du kan holde varmen og undgå at få fugtige fødder. Ydersålen er skridsikker, så du kan stå fast på alle overflader, om det er vådt koldt eller begge dele. Her er altså tale om en af de bedste allround støvler på markedet til prisen.

Den er designet specielt til kvinder, men den findes selvfølgelig også i en model til mænd!

Gummistøvlen har mange spændende detaljer, som gør den ekstra behagelig. Den har en fugttransporterende foring, der holder fødderne tørre og varme, så du stadig kan nyde naturen selv på de kolde dage. Gummiblandingen er stærk og holdbar, så støvlen holder til meget. Den er let og behagelig at have på, så du ikke føler dig hæmmet i dine bevægelser.

Ydersålen har et groft mønster, der giver et godt greb i blød jord. Derudover er der en Heel-Kicker funktion, der gør det let at trække støvlen af og på uden at ødelægge støvlen. Woodwalker Lady 17 4 mm gummistøvlen fra Gateway er det perfekte fodtøj til alle dine outdooraktiviteter. Den er lavet i exceptionel høj kvalitet, så du er sikker på, at den kan holde til det hele. De stødabsorberende egenskaber, det vandtætte og åndbare materiale og de mange andre smarte detaljer gør støvlen til det ultimative fodtøj til jagt og udendørs eventyr.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Gateway Woodwalker Lady 17″”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *