Login    |    Levende Agn    |      Åbningstider   |    Kurv

1-3 dages levering!

E-mærket  Webshop

Fri fragt over 499,-

1-3 dages levering   Fri fragt over 499,- E-Mærket

Gratis fragt over 499 kr

Hurtig levering: 1-3 dage

Sikker nethandel

14 dages retur og bytteret

 

Specifikationer

Probait Cobra Jigs

Varenummer (SKU): pro-cobra Kategorier: , ,

Fra 49 kr.

Indpakning
gift_pack_img

Probaits Cobra er en lille, men kraftfuld agn, der er specielt designet til fiskeri efter ørreder i Put and Take-søer, men den kan også bruges til at fange andre ferskvandsfisk, såsom aborrer og gedder.

Denne agn er utrolig livlig og skal imitere en lille orm eller larve. Med sin bløde og fleksible gummimateriale samt dens udformning, så har agnen en realistisk og tillokkende gang i vandet, som vil få selv de mest kræsne fisk til at bide på krogen.

Cobra agnen kan fiskes på forskellige måder, alt efter forholdene på fiskepladsen. Du kan bruge den med et jighoved for at give agnen en naturlig og realistisk bevægelse, eller du kan bruge den med et bombardaflåd, hvis der er mere strøm i vandet og du ønsker at holde agnen i en bestemt dybde.

Med dens størrelse på kun 7,5 cm, så er denne agn det perfekte valg til mindre fiskesøer, både put and take og naturlige ferksvands søer , hvor fiskene er mindre og mere forsigtige. Men selvom den er lille, så er dens effektivitet stadigvæk fantastisk.

Cobraen skriger næsten også til at du skal bruge den som en dropshop rig, da dens smidige krop vil lave naturlige bevægelser ved dropshop fiskeriet.

Probaits Cobra kommer i en pakke med hele 8 stk.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Probait Cobra Jigs”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *