Login    |    Levende Agn    |      Åbningstider   |    Kurv

1-3 dages levering!

E-mærket  Webshop

Fri fragt over 499,-

1-3 dages levering   Fri fragt over 499,- E-Mærket

Tilbud
Gratis fragt over 499 kr

Hurtig levering: 1-3 dage

Sikker nethandel

14 dages retur og bytteret

 

Specifikationer

A. Jensen Bering Waders Neopren

Varenummer (SKU): WA-2005-bering Kategorier: ,

3,299 kr. Fra 2,399 kr.

Indpakning
gift_pack_img

Bering Neopren Waders

De er perfekte til fiskeri i kystområder – som skandinavisk ørred-fiskeri eller når du fisker i koldere laksefloder tidligt på sæsonen. Også et perfekt valg til fiskeri fra flyde-ringe, da den del af kroppen, der er i vandet, er den bedst isolerede del.

Under test blev de så populære hos A. Jensens hold, at de brugte dem til ørred-fiskeri selv i starten af juni, hvor vandet stadig er “ret koldt” og omkring 13-15 grader. Selv når man går lange strækninger på land, fungerede de, da man producerer mest varme i området, hvor det åndbare materiale er.

Modellen er en hybrid waders, med neopren på benene og derefter åndbart materiale fra maven og op. Det er også her du finder en kvalitets lynlås. Her har de brugt den tyske lynlås Ti-Zip som nok er den bedste vandtætte lynlås der findes.

Der er tilføjet lidt ekstra plads i kritiske områder for bedre bevægelighed, hvilket forårsager mindre stress på tøjet og sømmene, hvilket igen betyder meget mindre risiko for lækager.

Sokkerne er anatomisk lavet, med en formet højre og venstre fod i en super stærk, men alligevel blød neopren. Det forhindrer, at neoprenet folder sig i støvlerne, noget der kan drive fiskere til vanvid….. som at have en sten i skoen hele dagen

 

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “A. Jensen Bering Waders Neopren”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *