Login    |    Levende Agn    |      Åbningstider   |    Kurv

1-3 dages levering!

E-mærket  Webshop

Fri fragt over 499,-

1-3 dages levering   Fri fragt over 499,- E-Mærket

Gratis fragt over 499 kr

Hurtig levering: 1-3 dage

Sikker nethandel

14 dages retur og bytteret

 

Specifikationer

Abu Garcia Beast Hi-lo

Længde Vægt Dybde
9 cm 47 gram 0-2.5m
12 cm 131 gram 0-2.5m

Abu Garcia Beast Hi-lo

Varenummer (SKU): 15725 Kategorier: , Tags: ,

Fra 129 kr.

Indpakning
gift_pack_img

Den specielle silhuet af BEAST Hi-Lo wobleren er designet til at skille sig ud i vandet, og gøre den meget synlig for rovfisk. Dens unikke form skaber også meget bevægelse i vandet, hvilket tiltrækker selv de mest undvigende arter til at bide på. Uanset om du kaster eller trækker wobleren efter en båd, vil den tiltrække geddee og,aborre.

Det, der adskiller BEAST Hi-Lo fra andre woblere, er det afprøvede og kendte Hi-Lo-ske-system. Denne innovative design giver dig mulighed for at justere dit agn til at passe til de specifikke omstændigheder når du er ude ved din favorit sø, uanset om du fisker dybt vand eller lavt, hurtigt eller langsomt. Dette betyder, at du kan finjustere din fisketeknik og øge dine chancer for at fange fisken, du har drømt om.

Så hvis du leder efter en alsidig og effektiv wobler, der kan hjælpe dig med at fange en bred vifte af ferskvands fisk, skal du ikke lede længere end BEAST Hi-Lo. Med dens store silhuet, unikke bevægelse og tilpasningsdygtige Hi-Lo-system vil det helt sikkert blive et uundværligt værktøj i din fiskekasse.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Abu Garcia Beast Hi-lo”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0