Login    |    Levende Agn    |      Åbningstider   |    Kurv

1-3 dages levering!

E-mærket  Webshop

Fri fragt over 499,-

1-3 dages levering   Fri fragt over 499,- E-Mærket

Gratis fragt over 499 kr

Hurtig levering: 1-3 dage

Sikker nethandel

14 dages retur og bytteret

 

Specifikationer
Længde (fod) Længde (cm) Kastevægt Vægt (gram)
9 fod 270 cm 10-30 g 178 g
10 fod 300 cm 10-30 g 183 g
11 fod 330 cm 15-45 g 206 g

Abu Garcia Orra Seatrout

Varenummer (SKU): 1580 Kategorier: ,

Fra 799 kr.

Indpakning
gift_pack_img

ABU’s Orra Seatrout-serie er skræddersyet til det spændende ørredfiskeri i Skandinavien og tilbyder alt, hvad du behøver for at maksimere dine chancer for at fange den perfekte havørred. Uanset om du foretrækker lette stænger til kyst- eller fjordfiskeri eller længere, kraftigere stænger til mere udfordrende forhold, dækker denne serie alle dine behov.

Med en stang fra Orra Seatrout-serien får du en utroligt responsiv og progressiv aktion, der gør det muligt for dig at føle selv de mindste bid og reagere hurtigt på dem. Klingerne er konstrueret af moderat-hurtig 24T kulfiber, hvilket giver en fin balance mellem følsomhed og kasteevne.

For at sikre, at din fiskeoplevelse ikke ødelægges af af line kludder, er stængerne udstyret med lette stangøjer i et anti-tangle design, der minimerer risikoen for at få snører viklet omkring dem. Det flotte split-grip korkhåndtag giver en behagelig og stabil greb om stangen, mens den ergonomiske Blank-Touch WTS-hjulholder sikrer, at dit hjul altid er korrekt og komfortabelt placeret.

 

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Abu Garcia Orra Seatrout”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *