Login    |    Levende Agn    |      Åbningstider   |    Kurv

1-3 dages levering!

E-mærket  Webshop

Fri fragt over 499,-

1-3 dages levering   Fri fragt over 499,- E-Mærket

Gratis fragt over 499 kr

Hurtig levering: 1-3 dage

Sikker nethandel

14 dages retur og bytteret

 

Specifikationer

Merrell Alverstone GTX W

Varenummer (SKU): J135210 Kategorier: ,

Fra 1,199 kr.

Indpakning
gift_pack_img

Merrells Alverstone 2 GTX Women er en vandtæt og åndbar sko, som er designet til at kunne klare selv de mest udfordrende ture. Det gøres blandt andet ved hjælp af en overdel af ruskind og kunstmaterialer, som er kombineret med en vandtæt og åndbar Gore-Tex®-membran og et hurtigttørrende tekstilfor af genandvendelige materialer.

Indersiden af skoen er udstyret med en løs indlægssål, der indeholder genanvedelige materialer og er udstyret med lugthæmmer. Skoen har en rigtig god støvabsorbering på grund af mellemsålen som er  lavet af EVA-skum og i kombination af denne og  Merrell Air Cushion i hælen giver det en utrolig komfort, selv på lange ture. Den har også en stabilitetskile. Ydersålen er en kraftig og slidstærk gummisål, hvor 15% er genanvendt, og den er forsynet med et mønster, der gør, at skoen står godt fast på de fleste typer underlag.

Alverstone 2 GTX Women er altså designet til at være en alsidig sko, der er perfekt til lange gå-/vandreture på farbare og nogenlunde jævne stier og spor samt flerdagesture med en ikke alt for tung rygsæk. Skoen giver en god kombination af komfort og stabilitet, og den er lavet af åndbare materialer, der holder fødderne tørre, så du kan nyde turen.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Merrell Alverstone GTX W”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *