Login    |    Levende Agn    |      Åbningstider   |    Kurv

1-3 dages levering!

E-mærket  Webshop

Fri fragt over 499,-

1-3 dages levering   Fri fragt over 499,- E-Mærket

Tilbud
Gratis fragt over 499 kr

Hurtig levering: 1-3 dage

Sikker nethandel

14 dages retur og bytteret

 

Specifikationer

PanzerFish In-line

Vægt: 7gram
Materiale :Glas (genbrugt)
Ingen plastik og ingen metal

PanzerFish In-line

Varenummer (SKU): XQ9 Kategorier: , ,

89 kr. Fra 49 kr.

Indpakning
gift_pack_img

Verdens første miljøvenlige endegrej starter med PANZERFISH XQ9 INLINE LURE, som er det seneste inden for put and take søens ørreder, kysten og fjordens havørreder. Den effektive agn er meget skånsom overfor miljøet, da den er lavet af hårdt og kompakt glas, og også den miljøvenlige indpakning er tænkt over uden brug af plastik, metal og andre skadelige materialer.

XQ9 gennemløberen er blandt de letteste i put and take kategorien, da den kun vejer 7 gram på grund af glasmaterialet, men den har stadigvæk en solid kastelængde. Denne størrelse er ofte med til at lokke de større og mere aggressive ørreder til at hugge.

Om vinteren, når havørrederne nogle gange kan være lidt træge, kan XQ9 fiskes meget langsomt og ofte få havørrederne til at hugge. Om sommeren er XQ9 et glimrende alternativ til skumbillerne når der fiskes om aftenen og om natten, både i åen, fjorden og ved kysten. XQ9 kan fiskes med ULgrej, samt lettere stang-, hjul og lineklasser eller eksempelvis med bombarda flåd og længere stænger. XQ9 har en livlig gang i vandet, selv under meget langsom indspinning, hvilket er med til at give dig solide fangstoplevelser.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “PanzerFish In-line”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0